Odbory Kovo MB - Oficiální web

Vybrané odkazy

V sekci Mladá Boleslav kromě jiného najdete

V sekci Vrchlabí kromě jiného najdete

V sekci Kvasiny kromě jiného najdete

Cesta: Titulní stránka > Mladá Boleslav > Služby

Rekondiční pobyty

rekondice
Odbory KOVO, ve spolupráci s firmou ŠKODA, zajišťují pro všechny zaměstnance rekondiční pobyty v oblíbených lázeňských lokalitách v České republice a na Slovensku.

Rekondiční pobyty

Pro zaměstnance firmy ŠKODA, jejich rodinné příslušníky a bývalé zaměstnance, zajišťujeme každý rok organizaci rekondičních pobytů v oblíbených lázeňských lokalitách v České republice a na Slovensku.

Rekondiční pobyty jsou primárně určeny pro vybrané skupiny zaměstnanců, které upravuje aktuální Dohoda EII Kolektivní smlouvy. Způsob organizace rekondičních pobytů upravuje aktuální Dohoda o pravidlech a postupech při zajišťování rekondičních pobytů. Veškeré související informace k rekondičním pobytům jsou přehledně uvedeny v níže uvedeném Katalogu rekondičních pobytů.

Rezervace rekondičního pobytu

Vybraní zaměstnanci, kteří byli v měsíci lednu 2015 osloveni dopisem, mají možnost do 31. 1. 2015 si svůj pobyt přednostně objednat. Rezervace se provádí vyplněním níže uvedeného formuláře. Formulář vyplňuje vždy pouze jeden ze dvojice spolubydlících. V úvodu formuláře prosím zadejte ověřovací kód z dopisu, bez kterého nebude Vaše objednávka přijata ke zpracování.

PŘÍJEM REZERVACÍ BYL UKONČEN

V případě, že jste neobdrželi dopis a nepatříte mezi oslovené skupiny zaměstnanců nebo jste si nestihli rezervovat pobyt do 31. 1. 2015, můžete si objednat rekondiční pobyt v druhém kole, kdykoli od 1. 4. 2015 na svém kontaktním místě. Jejich seznam naleznete v níže uvedeném Katalogu rekondičních pobytů.

Bližší informace poskytne: Daniela Vaníčková (MB), Miluše Zachová (VR), Romana Brandejsová (KV)

Dokumenty ke stažení:

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Mladá Boleslav > Služby - MB > Rekondiční pobyty

Zobrazit aktuální dokumenty | archiv dokumentů | dokumenty včetně archivu

Zobrazit vyhledávací formulář »

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém